A XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztó szombati napján, május 26-án újra ingyenes sportantropometriai mérés lehetőségét kínálja a Nagy Sportágválasztó a látogatóknak. A 7 éves kortól elvégezhető mérés meg tudja állapítani, hogy milyen sportágtípusok illenek leginkább a testfelépítéséhez.

A XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztó helyszíne: Merkapt Sportközpont, Budapest X. Maglódi út 12/A.

A rendezvény szombati napján (2018. május 26.) zajlik a díjmentes sportantropometriai vizsgálat, 7 év feletti gyermekek részére. A mérés meg tudja állapítani, hogy milyen sportágtípusok illenek leginkább a testfelépítéséhez, illetve milyen magas lesz a gyermek felnőtt korára.

FONTOS! A sportantropometriai vizsgálat regisztrálni kell! A XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztóra történő regisztráció szükséges, de nem elégséges feltétel, a vizsgálatra IS regisztrálni kell!

regisztráció a vizsgálatra

A vizsgálat díjmentes. Fontos, hogy minden gyermek bejelentéséhez külön űrlapot kell kitölteni. Csak abban az esetben töltsd ki az űrlapot (ami a fenti gombra kattintva megjelenik), ha 2018 május 26-án 9–17 óra között bármelyik időpont megfelel. Időpont módosítására a jelentkezők nagy száma miatt nincs lehetőség.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!