Mozgás Éjszakája – Ezt mindenkinek látnia kell!

„Nem szabad semmit sem elkiabálni, de kijelenthető: egyre többen kezdenek el mozogni. Ez igaz a fővárosra és a vidéki településekre is” – mondta Révész Máriusz, aktív Magyarországért felelős kormánybiztos.

Révész Máriusszal a Mozgás Éjszkája sajtótájékoztatója után beszélgettünk arról, hogy milyenek az ország kilátásai a szabadidősport terén.

„A statisztikák nem mellettünk szólnak, illetve szóltak. Az ország lakosainak többsége inaktív, és kilehet mondani: a magyarok jelentős része túlsúlyos. Én bízom benne, hogy az ilyen mozgalmak, mint az Ötpróba, vagy Nagy Sportágválasztó összes rendezésében megvalósuló sportesemény egyre több infót juttat el emberek tízezreihez arról, hogy a mozgással teli élet sokkal egészségesebb, sokkal boldogabb jövőt jelent” – mondja Révész Máriusz.

Ilyen nagy esemény lesz a Mozgás Éjszakája is, amelyen 17 sportágat lehet kipróbálni június 15-én.

“A hangulat óriási lesz. Ha valaki egy picit is érdeklődik a mozgás, a sport iránt, de még nem volt a Mozgás Éjszakája korábbi rendezvényein, azt javaslom, hogy jöjjön el, és kóstoljon bele a sportágakba. A futás, gyaloglás, kerékpározás, úszás, sárkányhajózás kipróbálásával Ötpróba pontokat is lehet gyűjteni” – tette hozzá a kormánybiztos.

Az esemény honlapját megtalálod itt!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!