Muaythai – A jó koordinációs képesség garantált

Muaythai, vagy thai box. Egy sportág, amely különösen a nagy világversenyei után mindig hallat magáról, hiszen általában a magyarok rendre jól szerepelnek ebben a sportban is. Európában a thai box elnevezést ismerik többen, de gyakorlatilag a muaythai és a thai box egy és ugyanaz.

Egy olyan küzdősportról beszélünk, amely rengeteg pozitívummal tud hozzájárulni a gyerekek fejlődéséhez. A thai box-nak köszönhetően jó koordinációs és erőnléti képességre tudnak szert tenni, valamint megtapasztalják milyen csapatban „dolgozni”. A feladatokat rengeteg játék teszi színesebbé, mely segítségével a gyerekek napi, heti mozgásigényét is kielégítik az edzéseken.

„Tapasztalatunk szerint az ifjú harcosok első órai kezdeti bizonytalansága hamar szertefoszlik, könnyedén be tudnak kapcsolódni a közös edzésbe, ahol fiúk és lányok vegyesen edzenek.” – mondja Czinke Gábor, a  Magyar Muaythai Szakszövetség  elnökségi tagja, aki a Thai Box Akadémia vezetőedzője is egyben.

„Ezt a sportágat 5-6 éves korban érdemes elkezdeni. Fontos infó a szülőknek, hogy egy biztonságos sportágról van szó. Célunk, hogy minél több gyereket felállítsunk a számítógépek, tévék elöl és megmutassuk a rendszeres sportolás előnyeit. Ezért is leszünk ott többek között a május 24-én és 25-én megrendezendő Nagy Sportágválasztón” – tette hozzá a sportvezető.

Te is kipróbálhatod a thai boxot a Nagy Sportágválasztón május 24-én és 25-én. Regisztrálj! Gyere el! Próbálj ki több mint száz sportágat!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.