NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ „KABALAFIGURA” RAJZPÁLYÁZAT

Kabalafigura kerestetik!

 

A Nagy Sportágválasztó – A SPORT NAPJAI esemény idén szeptember 13-án és 14-én már XXV. alkalommal kerül megszervezésre. A jubileumi alkalomból meghirdetjük a „Kabalafigura kerestetik” című rajzpályázatunkat. Ragadj papírt, tollat, ceruzát vagy bármit, amivel rajzolni lehet és nyerd meg a 10 ajándékcsomagunk egyikét!

Egy olyan figurát keresünk, amely valahogyan kötődik tevékenységünkhöz, egyedi (egy még nem létező figura) és viszonylag egyszerű, könnyen megjegyezhető, jól mutat színesen és fekete-fehéren egyaránt, hosszútávon használható. A pályázó opcionálisan pár soros történetet, leírást is mellékelhet (miért tartja az adott figurát a Nagy Sportágválasztó rendezvény megfelelő kabalaállatának).

A rajzpályázatra A/3-as vagy A/4-es méretű, fekvő vagy álló rajzlapokon megvalósított művek nevezhetők.Az elkészítés technikája szabadon választható (pl.: vízfesték, tempera, olajfesték, filctoll, tollrajz, zsírkréta, pasztell, montázs, batikolás, kollázs, vegyes technika stb.). A rajzpályázatra egy alkotó kizárólag egyetlen alkotással pályázhat. Kik pályázhatnak? A pályázaton részt vehet minden 6 éven felüli, de 14 éven aluli gyermek.

Beküldési lehetőség:

E-mailen: info@sportagvalaszto.hu

Postai úton: Nagy Sportágválasztó, Budapest, Maglódi út 12/a., 1106

Pályázat kezdete: 2019. augusztus 13.

Beküldési határidő: 2019. szeptember 13.

Az első 10 helyezett bekerül a döntőbe, melyből a győztes pályázót 2019. szeptember 13-án dönti el a Nagy Sportágválasztó rendezvény megnyitójára kilátogató 5 bajnokunk.

Eredményhirdetés: 2019. szeptember 14.

Nyeremény:

  • Az első 10 helyezést elért pályázókat a saját rajzával díszített, egyedi bögrével jutalmazzuk
  • A 1. helyezett egy egyedi testnevelési órán vehet részt Dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk/kommunikációs igazgatónkkal, aki egy előre egyeztetett időpontban meglepi a nyertest és osztályát az iskolában, ezen felül egy 15.000 Ft értékű sportszer utalvány és egy Nagy Sportágválasztó ajándékcsomaggal gazdagodik
  • A 2. helyezett egy 10.000 Ft értékű sportszer utalvány és egy Nagy Sportágválasztó ajándékcsomaggal gazdagodik
  • A 3. helyezett egy 5.000 Ft értékű sportszer utalvány és egy Nagy Sportágválasztó ajándékcsomaggal gazdagodik

Szerzői és felhasználói jogok: A pályázat benyújtója, a jelentkezési lap aláírásával tudomásul veszi, hogy az általa létrehozott pályamű vagyoni jogai, a Szervezők részére történő átadás napjától a Szervezőket illetik meg. A pályázat benyújtója tudomásul veszi továbbá, hogy az általa a jelen pályázat során létrehozott mindazon szellemi alkotást, amelyek tekintetében a vagyoni jogok a mindenkor hatályos jogszabályok alapján nem átruházhatók, a Szervezők területi és időbeli korlátozás nélkül szabadon és valamennyi jelenleg ismert felhasználási módon, kizárólagosan jogosultak felhasználni, arra harmadik személynek további felhasználási engedélyt adni. A pályázat benyújtója a pályamű beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a Szervezők a beadott pályázati munkákat, a pályázat és saját maguk promótálása és népszerűsítése céljából szabadon, területi és időbeli korlátozás nélkül, harmadik személynek átengedhető módon, díj fizetésének kötelezettsége nélkül felhasználhatja.

A nyerteseket telefonon és e-mailben értesítjük. A beérkezett alkotásokat nem küldjük vissza. További információk és részletes tájékoztatás a +36 1 260 0107-os telefonszámon vagy az info@sportagvalaszto.hu e-mail címen kérhető.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!