Neonis 3D Minigolf

Minigolf, új fényben. A Neonis minigolf beltéri kialakításából adódóan nem függ az időjárástól, és minden korosztály számára kiváló időtöltést kínál. 750 négyzetméteren, 18 pályán, 3 vizuális témában várják a látogatókat: az ultraibolya fények a 3D szemüvegekkel egyedülálló élményt nyújtanak.

A Neonis több mint egy minigolfpálya. Önmagában azért is,  hiszen beltéri, így a minigolfpályák többségével ellentétben, használata nem függ az időjárástól. Az igazi újdonságot viszont az ultraibolya fények jelentik, melyek a Chromdepth 3D-s szemüvegekkel együtt valóban különleges élményt nyújtanak.
A termekben megtalálható képek mindegyikét neves művészek festették. A változatos színeket a különleges fény kelti szárnyra.
750 négyzetméteren, 18 pályán, 3 vizuális témában – akvárium, magyar történelem, világűr – várják a fények által életre keltett, izgalmas utazásra a látogatókat. Legyen szó családi kikapcsolódásról vagy egy baráti összejövetelről, a Neonis biztosan elkápráztat mindenkit.

Neonis 3D Minigolf

Cím: 1139 Budapest, Lomb u. 34.

Nyitvatartás

  • hétfő–szerda: zárva
  • csütörtök–péntek: 14.00–21.00
  • szombat–vasárnap: 12.00–21.00

Árak

  • felnőtt: 2950 Ft
  • gyerek (6–15 éves): 1950 Ft

Fontos! 6 év alatti gyereknek a belépés ingyenes, de nem vehet részt a játékban. 15 év alatti játékos felnőtt kíséret nélkül nem tartózkodhat a játéktérben. További információ: neonis.hu

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!