Nézesd meg, melyik sportág illik a gyereked testalkatához!

Kevesen tudják, hogy egy sportantropometriai vizsgálattal a gyermek jelenlegi és a jövőben várható testi adottságai alapján megállapítható, hogy milyen sportágra termett, azaz miben lehet várhatóan sikeres. A Nagy Sportágválasztó szombati napján, május 25-én 7 éves kortól lehetőség lesz ingyenesen igénybe venni a vizsgálatot.

A tudományos sportantropometriai vizsgálat olyan genetikailag meghatározott adatokat állapít meg a gyermekről, amelyek semmilyen edzéssel nem változtathatók meg. Kiderül belőlük, mennyire terhelhető a gyerek, milyen magas lesz, mennyire lesz hajlamos a hízásra, és hogy mennyire erősíthető. A szakemberek a test összesen 24 pontján mérnek  speciális, nagy pontosságú, egyedileg előállított mérőeszközökkel. A sportantropometria segít a csapatsportágakon belül a legideálisabb poszt megválasztásában, illetve az edzésmód és edzésintenzitás egyéni meghatározásában. A vizsgálat mindössze 5–10 percet vesz igénybe, és teljesen fájdalommentes.

Ha felelősen és tudományos háttérrel szeretnél sportágat választani a gyermekednek, akkor regisztrálj most a Nagy Sportágválasztó május 25-ei, ingyenes antropometriai mérésére!

 

 

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.