Élményekben nem lesz hiány, de értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak a XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztón résztvevők.

Komoly összefogás áll a rendezvény mögött, hiszen száznál több partner közreműködik abban, hogy mindenki jól érezze magát a rendezvény két napján. Természetesen a kisebb-nagyobb nyeremények, ajándékok sem maradnak el. Ezek nagy része meglepetés, ám ízelítőül felsorolunk néhányat.

A Grosics Kapusiskola ajándékcsomagot ad a legügyesebbeknek.

A főszervező Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. tornazsákokat, shakereket, valamint ingyenes nevezésre felhasználható ajándékutalványokat ad az őszi Hallowwen Run bármely futamára.

Egy-egy ügyesebb rajzért ajándékcsomag jár, és egy sárkányhajózás is megnyerhető a Merkapt Zrt. jóvoltából.

A legszebb, legértékesebb ajándékokat a Sportágválasztóra szép számban kilátogató olimpiai és világbajnok sportolóink adják: nem minden nap adatik meg egy kötetlen beszélgetés, egy szelfi, egy közös fotózás a példaképekkel…

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.