Élményekben nem lesz hiány, de értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak a XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztón résztvevők.

Komoly összefogás áll a rendezvény mögött, hiszen száznál több partner közreműködik abban, hogy mindenki jól érezze magát a rendezvény két napján. Természetesen a kisebb-nagyobb nyeremények, ajándékok sem maradnak el. Ezek nagy része meglepetés, ám ízelítőül felsorolunk néhányat.

A Grosics Kapusiskola ajándékcsomagot ad a legügyesebbeknek.

A főszervező Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. tornazsákokat, shakereket, valamint ingyenes nevezésre felhasználható ajándékutalványokat ad az őszi Hallowwen Run bármely futamára.

Egy-egy ügyesebb rajzért ajándékcsomag jár, és egy sárkányhajózás is megnyerhető a Merkapt Zrt. jóvoltából.

A legszebb, legértékesebb ajándékokat a Sportágválasztóra szép számban kilátogató olimpiai és világbajnok sportolóink adják: nem minden nap adatik meg egy kötetlen beszélgetés, egy szelfi, egy közös fotózás a példaképekkel…

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!