A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) rajzpályázatot hirdetett általános iskolás diákoknak, a 2018-as phjongcshangi téli olimpiára készülő rövidpályás gyorskorcsolya válogatottak és műkorcsolyázói tiszteletére, két kategóriában.

A Szövetség által meghirdetett rajzpályázaton általános iskolás diákok vehetnek részt, két kategóriában:

  • 7–10 éves korcsoport,
  • 11–12 éves korcsoport.

„Korcsolyakaland” témakörben küldhetsz be rajzot vagy festményt, az alábbi témajavaslatok mentén.

Témajavaslatok

  1. Régészeti leletek bizonyítják, hogy korcsolyát már a kőkorszakban is használtak, csontból készítették. A középkorban megjelentek a fából készült, később vassal kiegészített korcsolyák. A fémből készült korcsolyát csak a XIX. századtól használunk.
  2. Hogyan fejlődött a korcsolyasport? Milyen hagyománya van hazánkban és milyen eredményeket értek el a magyar versenyzők?
  3. Hol húztál először korcsolyát? Ki tanított meg korcsolyázni?
  4. Mit látsz magad előtt, ha azt képzeled, hogy egy jégbolygóra kerültél?
  5. Üzenj rajzoddal a magyar short track és műkorcsolya válogatottaknak!

A rajzokat, festményeket a hunskaterajz.idee.hu oldalon töltheted fel, a részletes pályázati kiírást a hunskaterajz.idee.hu/palyazati-kiiras oldalon találod. Figyelmedbe ajánljuk a Szövetség weboldalát is.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.