Rajzold le magad és kedvenc sportágválasztós sportágad a Merkapt Zrt. sátrában! A legjobb rajz alkotóját felejthetetlen élménnyel jutalmazzák.

Látogass el a XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztóra és vegyél részt a Merkapt Zrt. rajzversenyén!

Időpont: 2018. szeptember 14-15.
Helyszín: Merkapt Sportközpont (cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/A)
Rajzverseny témája: Kedvenc sportom a Sportágválasztón
Eredményhirdetés:  2018. szeptember 19. (szerda)

A rendezvény alatt leadott alkotások a Facebookon láthatók lesznek, így bármikor, bárkinek el tudsz büszkélkedni a képeddel.

A legjobb pályázatokat a Merkapt Zrt. vezetőségéből kialakított zsűri fogja kiválasztani. Az első 3 helyezett ajándékcsomagot vihet haza, a legjobb rajz alkotóját pedig ezen felül egy felejthetetlen élménnyel is jutalmazzák:
Legyen tiéd a legkreatívabb alkotás és vidd el osztálytársaidat egy felejthetetlen sárkányhajózásra Dunavarsányba!

Sárkányhajózz Dunavarsányban az osztálytársaiddal!

A nyerteseket a rajzlapon megadott kísérő elérhetőségén értesítik a szervezők.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.