Rajzverseny a XXI. Sportágválasztón, a Merkapt sátorban

Nyerd meg az akár 150 000 Ft értékű fődíjat, és tedd korszerűbbé óvodád, iskolád, vagy sportegyesületed!

Az eseményen a Nagy Sportágválasztó támogatója a Merkapt Zrt. rajzpályázatra is invitálja a látogatókat. A legjobb 3 alkotás 50 000, 100 000, vagy 150 000 Ft értékű utalványt nyer az általa megjelölt intézménynek, mely vizesblokk vagy fűtési rekonstrukcióra használható fel, 2018. szeptember 16-ig.

Pihenj meg nálunk két meccs között, ragadd meg a ceruzát és nyerj iskoládnak, óvodádnak, vagy sportegyesületednek akár 150 000 Ft értékű támogatást!

Rajzold le magad és kedvenc Sportágválasztós sportágad a Merkapt Zrt. sátrában. A rendezvény alatt leadott alkotásokat feltöltjük Facebook oldalunkra, így bármikor, bárkinek el tudsz büszkélkedni a képeddel.

A legjobb pályázatokat a Merkapt Zrt. vezetőségéből kialakított zsűri fogja kiválasztani. Az első 15 helyezettnek Sportévkönyv csomagot adunk ajándékba. A Merkapt Zrt.-nek fontos az aktív társadalmi szerepvállalás, így nem csak a gyermekeket jutalmazzuk, hanem támogatjuk óvodájuk, iskolájuk, vagy sportegyesületük korszerűsítését is.

A megjelölt összegű épületgépészeti alapanyagokat a Nagy Sportágválasztó támogatója, a Merkapt Zrt. biztosítja. A nyerteseket a rajzlapon megadott kísérő elérhetőségén értesítjük.

Bővebb információ:
http://www.merkapt.siteset.hu/index.php?m=23747

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.