Szenzációs sikerrel zárt a XXI. Budapesti Nagy Sportágválasztó, hiszen több mint 20 ezer látogató lépte át a Merkapt Sportközpont kapuját, szeptember 15–16-án, pénteken és szombaton.

Rekordszámú, 115 sportágat volt lehetősége kipróbálnia mindenkinek, aki a Budapesti Nagy Sportágválasztó két napján valóban 115% sportgaranciára vágyott.

Köszönjük a sportolóinknak, hogy megtisztelték eseményünket. Külön köszönet a sportági képviselőknek, oktatási intézményeknek, látogatóknak, a szervezőknek, segítőknek, önkénteseknek, hogy az elmúlt két napban fantasztikus programmal örvendeztették meg a látogatókat!

Készülünk még meglepetéssel, így továbbra is kövessétek oldalunkat, ahová természetesen a napokban a rendezvényen készült fényképeket is feltöltjük.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.