Sportkavalkád XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztón

Zajlik a XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztó! Több ezer gyerek vette birtokba a Merkapt Sportközpontot, ahol 104 sportágat próbálhatnak ki ingyenesen.

Dr. Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára a megnyitó után a Sportágválasztó Magazinnak elmondta: örömteli azt látni, hogy a budapestieken kívül vidéki iskolák is kilátogatnak az eseményre. „A Sportágválasztó második napja a családoké, így nagyszerű lehetőség nyílik arra, hogy a fiatalok és az idősebbek is kipróbáljanak különféle mozgásformákat” – mondta Szabó Tünde.

Dr. Szabó Tünde a megnyitón. Fotó: Szabó Kriszti

Szemán Róbert főszervező (j2) sporthírességek között. Fotó: Szabó Kriszti

A Sportágválasztón ezúttal is olimpiai, világ- és Európa-bajnokok is jelen vannak.

A XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztó szombaton zárul.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.