Játékos aktivitások a RAVATHERM – Lambda Systeme Kft. standnál szeptember 15-16-án a Budapesti Nagy Sportágválasztón.

Sportolj és játssz építőanyaggal! Fogj ki minél több polisztirol kék halat, hogy Te lehess a NAP HORGÁSZA, menj végig az ugróiskolán,hisz ki ne ismerné ezt a kortalan és népszerű játékot!A célba dobó játék kihagyhatatlan állomás!
Ha elmédet is treníroznád picit, a kvízjátékpont Neked való, ha pedig úgy érzed, Benned is elveszett egy kis építész, próbáld ki a tangramot!

Gyere ki a Nagy Sportágválasztóra, s ismerd meg a Ravatherm Kft. és a Lambda SystemeKFt. jóvoltából az XPS új oldalát! Szórakozz kedvedre, gyűjts pontokat és nyerj izgalmas ajándékokat!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.