Tájékoztatás a májusi Budapesti Nagy Sportágválasztóról

A ma délután a koronavírus terjedése miatt bejelentett rendelkezés, miszerint 500 főnél nagyobb létszámú kültéri rendezvényt nem lehet megtartani határozatlan ideig, a 2020. május 22-23-i Budapesti Nagy Sportágválasztó esemény előkészületi munkálatait egyelőre nem érinti.

Bízunk abban, hogy a rendelkezést az esemény időpontjáig feloldják, addig is a szervezési munkálatokat tovább folytatjuk. Természetesen számunkra is az az elsődleges, hogy a vírus továbbterjedése minél hamarabb megálljon, így nyomon követve a későbbi intézkedéseket, amennyiben változtatni vagy módosítani kell az esemény megrendezésén, értesíteni fogunk mindenkit.

A regisztrációkat továbbra is várjuk a https://sportagvalaszto.hu/nagy-sportagvalaszto/ oldalon.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.