Tegyél jót másokkal: adj vért a hétvégi Nagy Sportágválasztón!

Tudtad, hogy a nyári időszakban a szabadságolások miatt drasztikusan csökken a vérkészlet, pedig ugyanannyian szorulnak vérre, mint máskor? Most is épp nehéz időszak előtt állunk. Ezért rendezünk a Magyar Vöröskereszttel együttműködésben véradást a Nagy Sportágválasztón. Olvass tovább, hogy te adhatsz-e vért, és ha igen, akkor kérjük, segíts – aztán pedig mozogj egy jót!

A Vöröskereszt információi szerint a megfelelő hazai vérellátás érdekében naponta körülbelül 1800 véradóra van szükség, ami 13 000 véradó eseményt jelent évente. A kihívás tehát nem kicsi, de a te segítségeddel könnyebb lehet a rászorulók helyzete.

A vérellátás szempontjából a Sportágválasztó kiemelten fontos rendezvény, mert vért csak egészséges ember adhat, egy sporteseményre pedig általában sok egészségtudatos ember látogat el. A véradás további feltétele az 50 kg fölötti testsúly, illetve a 18 és 65 év között életkor.

A Nagy Sportágválasztón hétvégén a Vöröskereszt kamionjaiban adhatsz vért: pénteken a céges véradókat várjuk, szombaton pedig az egyénieket. A legutóbbi Sportágválasztón 128-an adtak vért – gyere el, és legyünk most még többen!

Regisztrálj most ide kattintva! Előre is köszönjük a segítségedet.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.