A versenyeket gyerek, junior, felnőtt és masters kategóriákban rendezik meg. A hazai bajnokságokon túl rendszeresen adnak otthont világversenyeknek is.

A Magyar Testépítő és Fitness Szövetség 1972-ben alakult Magyar Testépítő és Erőemelő Szövetség néven. Tagja az IFBB-nek (Testépítő és Fitness Világszövetség) és az EBFF-nek (Európai Testépítő és Fitness Szövetség). Az IFBB a többi testépítéssel és fitnessel foglalkozó szövetségek közül az egyetlen, amelyet az AGFIS elismert, így ez a Szövetség a hivatalos. Két szakága van: a fitness és a testépítés.

A fitness szakág a fitness ritmus, fitness dance, fitness, bodyfitness és fitness modell versenyzőkért felel, a testépítő szakág a férfi és női testépítőket és a klasszikus testépítőket koordinálja.

Versenyek

  • gyerek: fitness ritmus, fitness dance
  • junior: testépítés, fitness, bodyfitness
  • felnőtt: testépítés, klasszikus testépítés, fitness, bodyfitness, páros testépítés
  • masters: testépítés, bodyfitness

 

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.