Tippelj és nyerj! Szerinted ki lesz az év sportolója?

Szavazz a jelöltek között, hogy szerinted ki lesz a győztes egyes kategóriákban az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán.

A legtöbb pontot elért szavazók között kisorsolunk három Nagy Sportágválasztós ajándékcsomagot! Figyelj, hogy minden kategóriára küldd be tippedet, mert csak így lesz érvényes a szavazatod.

Ezután nincs más dolgod, csak a kanapén hátradőlve nézni a gálát a tévében és szurkolni az általad megjelölt sportolóknak!

Február 15-én jövünk az eredményhirdetéssel! Hajrá!

{php}

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.


New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.