Több ezren indultak a 10. Kolonics György Emlékfutáson

Igazi futóidőben bonyolították le a 10. Kolonics György Emlékfutást Budapesten. A KSI Kajak-kenu Egyesület vízitelepén több ezer futó állt rajthoz a különböző távokon.

A tíz éve elhunyt Kolonics György rendszeresen futott a Bécs-Budapest ultramaratonon, amelynek mezőnye október 23-án ért célba a forradalom emlékére. A kétszeres olimpiai bajnok világklasszis kenus 2008-as halála után a Kolonics György Alapítvány azért dolgozik, hogy a legenda emléke fennmaradjon. Az október 23-ai verseny is ezt a célt szolgálja. A magyar kajakosok és kenusok rendszerint rajthoz állnak a megmérettetésen.

A férfiaknál végül Jakab András, a nőknél Simona Staicu nyerte meg a félmaratont. A futók a 21 kilométer mellett 2, illetve 11,5 km-en állhattak rajthoz, mindhárom távon Ötpróba-pontokat lehetett szerezni.

Az eredményekért kattints ide!

Hamarosan videós tudósítással is jelentkezünk…

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.