Május 24-én és 25-én ismét sportos kavalkádra készülhetnek mindazok, akik részt vesznek a Budapesti Nagy Sportágválasztón. 

A Merkapt Sportközpontban a megrendezendő esemény különlegessége, hogy bárki kipróbálhatja az egyes mozgásformákat, szakemberektől kaphatnak útbaigazítást, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni sportágválasztáskor.

Dr. Kiss Gergely szerint az esemény az elmúlt évek során komoly márkanév lett Magyarországon. „Sikerült olyan szintre fejleszteni a Sportágválasztót, hogy a két nap alatt összesen több mint 20 ezer embert mozgatunk meg a Merkapt Sportközpontban. Május 24-én az iskolákat várjuk, míg 25-én a családoknak kínálunk színes sportprogramot” – mondja a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Nagy Sportágválasztó kommunikációs igazgatója.

A szervezők ezúttal is a hagyományos, magyar szempontból tradicionális sportágak mellett extrém, vagy újkeletű sportokat is felvonultatnak.

A Nagy Sportágválasztón való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni itt lehet a május 24-én kezdődő rendezvénye!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!