Sikeres volt az V. Téli Sportágválasztó a Vasas Jégcentrumban, ahol 21 sportágat lehetett ingyenesen kipróbálni. Olimpiai világ- és Európa-bajnokokkal kezdődött délelőtt a téli sportok fesztiválja, onnantól egész nap szabad volt a pálya az érdeklődők előtt. Megrendezték az I. Téli Média Kupát. A nap folyamán pedig végig dolgozott a Sportágválasztó Magazin videós stábja. Az ott készült interjúkkal, videókkal hamarosan jelentkezünk.

{php}

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.