A Nagy Sportágválasztó rendezvények egyértelmű célja, hogy kortól, nemtől függetlenül minden gyermek megtalálja a neki legszimpatikusabb sportágat, sőt akár a felnőttek is újraválaszthassanak. A személyes tapasztalást és megismerést semmi sem helyettesítheti, mi mégis az online térben szeretnénk a sportágválasztók segítségére lenni.

A Nagy Sportágválasztó hivatalos weboldala új funkcióval, a klubkeresővel bővült, mely igazán hasznos lehet azok számára, akik még nem választottak és többet megtudnának az adott sportágról, valamint annak űzési lehetőségeiről, illetve azoknak is, akik már megtalálták választott sportágukat és már csak a megfelelő helyet keresik, hogy egyesületi szinten művelhessék azt.

A klubkereső célja így máris ismert, de hogyan épül fel és hogyan használd?

Az aloldalon  jelenleg 34 sportágat találsz (a lista folyamatosan bővül!), melyek bármelyikének ikonjára kattintva eléd tárulnak az adott mozgásforma részletei.

Egy hívogató kép mellett rövid leírást olvashatsz, melynek segítségével megtudhatod a sportág alapinformációit. Lejjebb görgetve az adott sportágat koordináló magyarországi szövetség adatait, hivatalos honlapjának és közösségi oldalának címét találod.

A következő részt a hazai egyesületek foglalják el, melyeket három csoportba sorolva böngészhetsz: Budapest, Pest megye és vidék viszonylatban. A klubok neve mellett megjelenítésre került az irányítószám, a város és a legtöbb esetben weboldalának és/vagy közösségi oldalának elérhetősége.

Az oldal végére érve a mozgásformához kapcsolódó cikkeinket olvasgathatod, legyen az sportágismertető, szakemberrel készült interjús vagy éppen élsportolói szemszögből beszámolós.

A szeptember 11-12-ei esemény alkalmával személyesen, szakképzett edzők segítségével választhatod ki a számodra legvonzóbb, legszimpatikusabb sportágat, de addig is böngészd klubkeresőnket, nézz szét a lakhelyed környékén működő klubok közt, tervezz előre, hogy a választás után első utad az egyesülethez vezethessen.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!