Várják a véradókat a Budapesti Nagy Sportágválasztón

A Nagy Sportágválasztó, társadalmi felelősség vállalása részeként a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezetével véradást szervez a szeptember 14-15-én megrendezésre kerülő Budapesti Nagy Sportágválasztón, amire a lakossági véradókat, illetve a cégek által delegált véradókat is várják.

A civil kezdeményezésként 2007-ben életre kelt Nagy Sportágválasztó mozgalom, Magyarország legnagyobb sportágtoborzó, sportolást népszerűsítő eseménye. A számos ismert élsportoló, illetve olimpikon részvételével zajló interaktív rendezvény célja egyértelmű: minél többeknek kedvet csinálni a sportoláshoz és segíteni a sportágválasztást. A megjelenő több mint 100 sportág díjmentes kipróbálásával, eseményenként több mint 20 000 látogató él.

Céges véradás

  • Céges véradás időpontja: 2018. szeptember 14. (péntek) 11.00–15.00
  • Helyszín: Merkapt Sportközpont – Budapest, X. kerület, Maglódi út 12/a

Most fogjunk össze egy jó cél érdekében! Mutassuk meg, hogy milyen kiemelten tudunk együttműködni mi, budapesti cégek, vállalkozók! Tartsatok velünk szeptember 14-én, pénteken 11–15  óra között a Budapesti Nagy Sportágválasztón! Adjunk vért és mentsünk meg minél több életet! A helyi cégeket arra buzdítjuk, hogy álljanak a rendezvény mellé, osszák meg munkatársaikkal a véradás részleteit! A legtöbb véradót delegáló cég külön díjazásban részesül, a díjátadóról készült beszámolót a Nagy Sportágválasztó kommunikációs felületein is megosztjuk.

Lakossági véradás

  • Lakossági véradás időpontja: 2018. szeptember 15. (szombat) 11.00–17.00
  • Helyszín: Merkapt Sportközpont – Budapest, X. kerület – Maglódi út 12/a

A rendezvény záró, szombati napjára kifejezetten a 18. életévét betöltött lakosságot várjuk a véradásra! A levett vérből vörösvérsejt-koncentrátum, plazmakészítmények és vérlemezke-koncentrátum készül! Fogjunk össze, hiszen egyetlen véradással három betegen segíthetünk!

Várunk Téged is szeptember 14–15-én, a Budapesti Nagy Sportágválasztó véradó helyszínén!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!