Véradás – Segítségnyújtás a Sportágválasztón

Átlagon felüli érdeklődés volt a Magyar Vöröskereszt véradókamionjánál a XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztón. A két nap alatt cégek közéleti személyiségek és a gyerekeiket a sportfesztiválra elkísérő szülők is adtak vért.

A véradó akcióra cégek is regisztrálhattak. A leglelkesebbek a kőbányai székhelyű iData Kft. munkatársai voltak.

Tíz munkatársunk jelentkezett véradásra. Tagjai vagyunk a Sokszínűségi  Kartának is, és mi ezt a társadalmi felelősségvállalást komolyan vesszük. Természetes volt, hogy több kollégánk is részt vett ebben a kampányban. Sőt, van egy utókövetés is, hiszen a Magyar Vöröskereszt értesíti azokat, akik segítenek, ha a vérüket felhasználják. A Sportágválasztó óta az egyik kollégánk már kapott is SMS-t, hogy pont az ő vérére volt szükség” – mondta honlapunknak Siposné Tóth Eszter az iData Kft. HR vezetője.

A Nagy Sportágválasztó két napja alatt 119 fő jelentkezett véradásra a Merkapt Sportközpontban, a Magyar Vöröskereszt véradó kamionjánál.

Videóösszefoglalónk a véradásról:

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!