2022-re, de legkésőbb 2024-re lehet ütőképes fociválogatott

A 2022-es vb-re, de legkésőbb a 2024-es Eb-re ütőképes válogatottunk lehet! – mondta Pisont István, az „Amiről még nem meséltem…” sorozat 22. estjén a Pesti Magyar Színházban. A volt válogatott labdarúgó Elbert Gábor, korábbi sport-szakállamtitkár vendége volt a színházban.

Pisont biztos benne, hogy a többek között  Kalmár Zsolt és Nagy Dominik nevével fémjelezett korosztály európai szinten is képes lesz komoly eredményeket elérni. Megítélése szerint mindez a Bozsik Program eredménye, ahol az ő évfolyamuknál mind a kiválasztás, mind az elvégzett munka, mind pedig a versenyeztetés professzionális volt.

„Büszke vagyok arra, hogy ezeknek a labdarúgóknak a nevelésében, felkészítésében egy kis szeletnyi részt én is kaphattam” – jegyezte meg Pisont István.

Pisont István a Budapest Honvéd FC egykori klasszisa, aki a fővárosi alakulattal három bajnoki címet is nyert. Izraelben szintén három bajnoki címet szerzett a Beitar Jerusalem FC-vel és az MK Hapóél Tel-Avivvel. A válogatottban 1991 és 1999 között 31 alkalommal szerepelt.

Pisont gólt lő a Sampdoriának 1991-ben:

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.