21 érem a második napon

A közép-európai országok junior találkozóján a magyar úszók a pénteki 10 után szombaton 21 érmet gyűjtöttek, ezzel vezetik az éremtáblázatot.

Délelőtt Fábián Milán nyert 400 gyorson, Galyassy Szilárd ezüstérmes lett ezen a távon. 100 mellen Bőhm Sebestyén hozta el az aranyat, Pertich Zsombor az ezüstöt, 100 pillangón pedig Bukovics Milán szerzett bronzérmet. A lányok sem adták alább, 400 gyorson két érmet is szereztek, Gál Kincső aranyérmet, Mihályvári-Farkas Viktória bronzot.100 pillangón Hatházi Dóra győzött, Szimcsák Mira harmadik lett, 100 mellen Barta Hanna gyűjtötte be a bronzérmet.
Női 4×200-as gyorsváltónk (Muzsnay, Gál, Szimcsák, Hatházi) aranyéremmel, férfi 4×200-as gyorsváltónk (Mándli, Zombori, Mátrai, Fábián) ezüsttel járult hozzá a parádés délelőtthöz.
Délután Muzsnay Zsófia 50 gyorson harmadik lett, ahogy 200 mellen Dohányos Annamária is. 100 háton Ugrai Panna hozta el az aranyérmet, a leghosszabb női számban, 800 gyorson Mihályvári-Farkas Viktória győzött. A fiúknál 200 mellen Bőhm Sebestyén hozta el az aranyat, Pertich Zsombor bronzérmes lett. Zombori Gábor 100 háton diadalmaskodott. Az 1500 gyors dobogóján két magyar fiatal is állhatott, Galyassy Szilárd másodikként, Tabi Zoltán pedig harmadikként csapott a célba.
Vasárnap zárul a torna, szurkolunk a csapatnak!

Forrás: Magyar Úszó Szövetség

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.


New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.