A Táncsport Hete – Folytatódott a magyar táncos sikersorozat Amerikában

Újabb sikereket ért el a Pék Máté, Nagy Edit Lilla duó Amerikában. A Világjátékok-pontszerző páros ezúttal Miamiban lépett parkettre bachata showcase, salsa showcase és just salsa (improvizáció) kategóriákban.

A 3. alkalommal megrendezett World Salsa Summit elnevezésű versenyen a magyar duó az improvizáció versenyen aranyérmet, a bachata megmérettetésen ezüstérmet szerzett, míg a salsa showcase döntőben bronzérmes lett. A páros legutóbb megnyerte Orlandóban a bachata- és a salsa-világbajnokságot is.

„ Salsaból az edzőnk, Javier Padilla készített fel minket, ő mexikói születésű, de Barcelonában él, havonta találkozunk és dolgozunk együtt már több, mint két és fél éve. Bachataból továbbra sincs edzőnk, így a koreográfiánkat mi állítottuk össze, illetve a tánc technikai elemeiben is magunkat képezzük már egy jó ideje, ezért külön nagy szó számunkra ez az eredmény. Elégedettek vagyunk az eredményeinkkel és várjuk a következő kihívást” – mondta a Sportágválasztó Magazinnak Nagy Edit Lilla.

A Táncsport Hete sorozatunkban bemutatjuk az egyik legszebb pontozásos sportágat abból az apropóból, hogy február 2-án és 3-án megrendezik a magyar bajnokságokat versenytáncban. A kétnapos verseny a MOM Sport és Rendezvényközpontban lesz. A latin- és standardtáncok magyar bajnokságai mellett ugyancsak a MOM ad otthont a Hungarian Dance Open 2019-nek. Bővebb infók az esemény honlapján

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.