Alpesi sízőink később kezdenek

Az olimpia első magyar érdekeltségű napján gyorskorcsolyázóinkért szoríthattunk, de alpesi síben is több versenyzőnk indul – sőt, Magyarország csapatként is! –, és bár az éremszerzés nyilván nem reális elvárás, mindenképpen megérdemlik a szurkolást, hiszen már az óriási eredmény, hogy ott lehetnek.

Alpesi síben két női (Hozmann Szonja és Maróty Mariann Mimi), illetve két férfi (Kékesi Márton és Samsal Dalibor) versenyző képviseli a magyar színeket. Magyarország csapatként is indul!

Kékesi Mártonnak vasárnap hajnalban nem szurkolhattunk, hiszen a lesiklást az erős szél miatt csütörtökre halasztották – az akkorra tervezett szuper-G pedig átkerült péntekre.

A magyar sportolók módosított programját, illetve az eddigi eredményeket megtalálod a Sportágválasztó Magazin oldalán.

(A képen Kékesi Márton. Forrás: Magyar Sí Szövetség)

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.