VIDEÓ: Apa bemutatja, hogy kell jégkorongozni! Sztárvendégünk: Szuper Levente, jégkorongozó

Kiderült, hogy a jégkorong körüli palánk nem is a nézőket védi, hanem arra is jó, hogy Apát felkenjük a falra, amin aztán jót nevetnek a gyerekek. Már csak ezért is érdemes megnézni a minden sportot kipróbáló, apuka testalkatú sportprovokátor következő, videós bejelentkezését!

A Nagy Sportágválasztó ezzel a vicces videóval támogatja a sportág népszerűsítését és kíván az Apukát megtestesítő önkéntes sportriporterének jobbulást és gyors felépülést a jégen szerzett esésekből!

Nézd meg ahogy Apát a palánkra kenik!

„A jéghoki az egyik leggyorsabb és legizgalmasabb sportág, amit kipróbáltam” meséli Apa a jég mellett. „Szuper Levente, aki a világbajnok hokicsapat kapusa volt, pedig a legjobb edző, így jó kezekben voltam, persze nem ártott a harci védőfelszerelés sem!”

A jégkorongot fiúk, lányok is játszhatják, sőt fiatal korban, még együtt játszanak a gyerekek. Persze a koritudás fontos, de ha az megvan, jöhetünk az egész családdal kicsit korongozni!”

Ha tetszett a videó, ne maradj le a következő részről, iratkozz fel a Nagy Sportágválasztó YouTube-csatornájára és kövesd Apa sportágválasztásait!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!