VIDEÓ: Apa bemutatja, hogy kell jégkorongozni! Sztárvendégünk: Szuper Levente, jégkorongozó

Kiderült, hogy a jégkorong körüli palánk nem is a nézőket védi, hanem arra is jó, hogy Apát felkenjük a falra, amin aztán jót nevetnek a gyerekek. Már csak ezért is érdemes megnézni a minden sportot kipróbáló, apuka testalkatú sportprovokátor következő, videós bejelentkezését!

A Nagy Sportágválasztó ezzel a vicces videóval támogatja a sportág népszerűsítését és kíván az Apukát megtestesítő önkéntes sportriporterének jobbulást és gyors felépülést a jégen szerzett esésekből!

Nézd meg ahogy Apát a palánkra kenik!

„A jéghoki az egyik leggyorsabb és legizgalmasabb sportág, amit kipróbáltam” meséli Apa a jég mellett. „Szuper Levente, aki a világbajnok hokicsapat kapusa volt, pedig a legjobb edző, így jó kezekben voltam, persze nem ártott a harci védőfelszerelés sem!”

A jégkorongot fiúk, lányok is játszhatják, sőt fiatal korban, még együtt játszanak a gyerekek. Persze a koritudás fontos, de ha az megvan, jöhetünk az egész családdal kicsit korongozni!”

Ha tetszett a videó, ne maradj le a következő részről, iratkozz fel a Nagy Sportágválasztó YouTube-csatornájára és kövesd Apa sportágválasztásait!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.