Mik a legnépszerűbb vízi sportágak? Miért pont ezt vagy azt válaszd hosszabb távú szabadidősport vagy éppen egyesületi szintű sportolás céljából? Esetleg csak egy hétvégi kirándulást terveznél a nyári napsütésben? Három mozgásformát is ajánlunk, Neked csak döntened kell.

A klasszikustól az újszerűig kínálunk megoldást, hogy garantált sportélményekkel gazdagodj. Azonban a közeg állandó, hiszen a meleg nyári napokhoz mi más dukálna, mint a víz és a vízpart?!

Hazánkra nyugodt szívvel illethetjük a „vízi nemzet” jelzőt, hiszen legkedveltebb vizes sportágaink képviselői évről-évre kiválóbbnál kiválóbb eredményekkel örvendeztetnek meg minket. Tehát bátran kijelenthető, hogy – a teljesség igénye nélkül – az úszást, a kajak-kenut, vagy a vízilabdát választó gyermekeknek szép jövővel kecsegtethetnek ezek a sportágak. És megannyi felejthetetlen kalandot jelenthetnek egy-egy nyári délutánon/estén.

A labdás csapatsportot kivéve a körből az úszás és a kajak-kenu nagyszerű kikapcsolódási lehetőség vagy akár egészségmegőrző mozgásforma lehet azok számára, akik szívesen töltik szabadidejüket aktívan. Az újdonság varázsával ható, de ezzel együtt egyértelműen felfelé ívelő pályát mutató SUP, azaz az állva evezés, szintén egyre nagyobb körben terjed el hazánkban.

Miért emeltük ki pont ezt a három vízi sportágat?

Melyik, miért hasznos és mit adhat hozzá testi-lelki fejlődésünkhöz?

Kiknek ajánljuk őket?

Miért kihagyhatatlanok a nyári programok naptárából?

 

Engedd, hogy közelebb kerüljenek hozzád és felkeltsék az érdeklődésed!

 

OLVASS TOVÁBB

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!