Az FC Barcelona dedikált meze jótékonysági árverésen

December 18-án 10.00 és 18.00 óra között lehet licitálni arra a dedikált FC Barcelona futballmezre, amit a Colt Hungária Kft. jótékonysági árverésre bocsátás céljából vásárolt meg. A cég a befolyt összeget teljes egészében a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet javára ajánlja fel.

Az együttműködés nem új keletű: a Colt idén kilencedik éve támogatja adományaival a kórházat a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány bevonásával.

Az Alapítvány a kórházi ellátás színvonalának javítása iránt elkötelezett cég segítségével tavaly például 2 capnostat készülék került az intézménybe 1,5 millió Ft értékben. A felajánlásból beszerzett capnostat gépek az intenzíven fekvő beteg gyermekek kezelését teszi korszerűbbé. Ezek a lélegeztető gép-tartozékok a kis betegek légzéselemzését segítik, például azzal, hogy a széndioxid kibocsátás értékeit elemezve hozzájárul a beteg gyermekek kezelésének hatékonyságához. Emellett azonban a kórházban még számtalan eszközre, fejlesztésre lenne szükség, amiben Colt cégre az intézmény tartósan számíthat. Ennek az együttműködésnek része a hamarosan induló jótékonysági árverés is, amely bevételéből egy fiberoszkóp vásárlását tervezi a kórház.

Smrcz Ervin, az Alapítvány elnöke és Csordás Zoltán a Colt Hungária Kft ügyvezető igazgatója

Bajnokok Barcelonából a gyógyuló gyerekekért

Az egyedi mez árverésének célja annak a közel 3 millió forintnak a megszerzése, amellyel a fiberoszkóp berendezés megvásárolható.

„A fiberoszkóp egy olyan flexibilis, száloptikás eszköz, amit az orron/szájon keresztül bevezetve meg tudjuk vizsgálni a garatot, gégét, légcsövet, hörgőket. Le tudjuk szívni az ott levő kóros váladékot, mintát tudunk venni laboratóriumi/szövettani vizsgálatra.” – tudtuk meg Dr. Kiss Gabriellától, a Heim Pál intenzív osztály osztályvezető főorvosától.

A december 18-i jótékonyági árverés a szintén jótékonysági aktivitásáról ismert barcelonai Futballarium étterem segítségével és közreműködésével valósulhat meg, akiktől Csordás Zoltán, a Colt ügyvezető igazgatója beszerezte az FC Barcelona dedikált mezét.

„Egyáltalán nem véletlen, hogy a mi cégcsoportunk a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány támogatója.” – árulta el Csordás Zoltán. – „Mint édesapa, természetesen egyébként is érdekelt vagyok a gyermekintézmények sorsa kapcsán, de különösképpen megérint, ha gyermekek szenvedéséről hallok, olvasok. Emellett meggyőződésem, hogy manapság sokkal nagyobb szükség van a civil társadalom összefogására egy-egy jó ügy érdekében, mint valaha. Cégvezetőként pedig úgy vélem, a gazdaság szereplőinek egyértelműen feladata társadalmi ügyekben határozottan szerepet vállalni.”

A legtöbb pénzt felajánló egy igazán egyedi mez tulajdonosa lehet: a Campeones (Bajnokok) felirat körül a 2017-2018-as szezon bajnokcsapata tagjainak aláírása látható.

Az árverezésre december 18-án kerül sor, a licitet a www.colt-info.hu oldalon lehet megtenni 10.00 és 18.00 között.

Technikai kérdés esetén keresse az árverést szervező cégnél Janzsó Lucát a (30) 625 6655 mobilszámon, vagy a janzso.luca@buildmarketing.hu e-mail címen.

Az ötletgazdát, az árverezésre felajánlott mez tulajdonosát, Csordás Zoltánt a (30) 517 1296 számon érheti el.

A legtöbb pénzt felajánló szerencsés egy igazán egyedi mez tulajdonosa lehet: a Campeones (Bajnokok) felirat körül a 2017-2018-as szezon bajnokcsapata tagjainak aláírása látható.

(colt-info.hu)

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!