Bácskai Sára Luca bronzérmet szerzett

A magyar EB-küldöttség legfiatalabbja a bronzérem mellett az összetett 7. helyet is besöpörte a drezdai rövidpályás Európa-bajnokságon. A női váltó ezüstérmes lett, a férfi váltónk pedig bronzéremmel térhetett haza.

A rövidpályás gyorskorcsolya (short track) Európa-bajnokságot Drezdában rendezték (2018. január 12–14.), a magyar küldöttség egy ezüst- és két bronzérmet szerzett.

Az 1500 méter döntőjében a 18 éves Bácskai Sára Luca két holland, két olasz és egy orosz riválissal versengett. Bátran versenyezve, a táv nagy részében a harmadik helyen korcsolyázott. Végül a negyedik helyen haladt át a célvonalon, de az előtte végző versenyzőt kizárták, így a magyar lány állhatott fel a dobogó harmadik fokára.

Bánhidi Ákos menedzser elégedett volt a mieink szereplésével, azt külön kiemelte, hogy az EB-n szerepeltek közül a legfiatalabb magyar versenyző, Bácskai Sára Luca az értékes hetedik helyen végzett összetettben. Szerinte a váltók teljesítménye is értékes információkkal szolgált, még lehet tanulni a hibákból az olimpiáig, a csapat és az edzői stáb pedig mindent megtesz azért, hogy onnan még fényesebb érmekkel térhessenek haza versenyzőink.

Forrás: Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.