Bemutatjuk szakértőinket! – Czakó Bettina

Bemutatkoznak a Nagy Életmódválasztó programunk szakértői. Fogadjátok őket sok szeretettel!

CZAKÓ BETTINA

dietetikus

Betti a Semmelweis Egyetemen végzett dietetikusként, majd a Testnevelési Egyetem Sport-specifikus dietetikai szakember képzésén folytatta tanulmányait. Mellette párhuzamosan a Táplálkozástudományi mesterképzés hallgatója is. A dietetikai végzettség mellett csoportos fitnesz instruktor, és személyi edző képesítéssel is rendelkezik.
Fontosnak tartja a folyamatos fejlődést és naprakész tudást. A szakmai szempontok szem előtt tartása mellett, nagy hangsúlyt fektet az egyéni preferenciára, az adott sportolóval kapcsolatos egyéni tényezőkre is, hogy a közös munka a lehető leghatékonyabb legyen.

Elindult a Nagy Életmódválasztó Facebook csoportja is, csatlakozzatok hozzánk!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.