Bemutatjuk szakértőinket! – Varró Tina

Bemutatkoznak a Nagy Életmódválasztó programunk szakértői. Fogadjátok őket sok szeretettel!

VARRÓ TINA

gyógytornász, fizioterapeuta, manuálterapeuta

Gyógytornász diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem, majd a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kara által akkreditált manuálterapeuta képzést végeztem el. Mindennapi munkám során az aktív és a passzív terápiás lehetőségeket ötvözve segítem főleg él- és hobbisportolók felépülését kisebb-nagyobb sérülések után, de kiemelt érdeklődési területem a prevenció. Célom, hogy a diszfunkciókat, a mozgásszervi elváltozásokat idő előtt kiszűrjük és megtaláljuk rájuk a megoldást. Segítségemmel a mozgásprogramok hatékonyabbak, rizikómentesebbek lehetnek. A sérülések és fájdalmak kialakulása minden edzésprogramot hátráltathat, ezért megelőzésükkel tudunk csak igazán hosszútávú eredményekben gondolkozni.

Elindult a Nagy Életmódválasztó Facebook csoportja is, csatlakozzatok hozzánk!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.