Biztató szezonkezdés és „halhatatlanság”

Parádésan tért vissza Mórádi Zsolt, a kick-box történetének legeredményesebb versenyzője. A tízszeres világbajnok a tavaly őszi budapesti vb után először lépett tatamira versenyen: egy Egyesült Államokban rendezett viadalon győzött a Grand Champion elnevezésű abszolút kategóriában.

Ráadásul a magyar kick-boxosok igazi erődemonstrációt tartottak az amerikai mezőnynek, hiszen a dobogó másik két fokára a két, szintén csepeli kiválóság, Gömbös László és Imre Tamás állhatott.

Az Ocean State Grand Nationals elnevezésű rangos nemzetközi küzdősport versenyt a Rhode Island-i Warwick városában rendezik meg minden évben. A Gömbös László, Imre Tamás, Veres Richárd és Mórádi Zsolt alkotta magyar alakulat a – kick-box pointfighting szabályrendszerében lebonyolított – csapatversenyt is magabiztosan nyerte.

A nemzetközi – és jelen esetben főként az amerikai – karrierje során elért sikereknek köszönhetően Mórádi Zsoltot beválasztották a verseny halhatatlanjai közé, a Hall of Fame-be, első európaiként!

(Forrás: NVESZ)

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!