Itthon lezajlott az első országos teqball bajnokság a Testnevelési Egyetemen.

Egyéniben Sipos Árpád győzött, míg párosban a Blázsovics Ádám-Bányik Csaba duó nyert, így ők képviselik Magyarországot az októberben megrendezendő Világkupán Franciaországban.

A világbajnoki címmel rendelkező Blázsovics Ádám egyébként az egyik olyan teqballos, aki a sportágat népszerűsítette a XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztón.

Blázsovicsot telefonon, Moszkvában értük utol. „Jelenleg a Moszkvában zajló Magyar Napokon tartunk teqball bemutatókat, hamarosan képriporttal is jelentkezem itt a Sportágválasztó Magazin oldalán” – mondta Blázsovics Ádám.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.