Coca-Cola Testébresztő a IV. Téli Sportágválasztón

A Nagy Sportágválasztó 2018-as kiemelt támogatója a Coca-Cola Testébresztő Program.

A IV. Téli Sportágválasztó – Mozogj télen is! rendezvényen újra találkozhatsz a Coca-Cola Testébresztő programmal, és még több pontot gyűjthetsz, amiket később értékes ajándékokra válthatsz! Találkozzunk január 27-én a Vasas Jégcentrumban!

A 2005-ben útnak indított Coca-Cola Magyarország Testébresztő program célja, hogy minél több embernek biztosítson lehetőséget arra, hogy különféle szabadidősport rendezvényeken mozoghasson, többféle sportágat, tevékenységet kipróbálhasson, pihenőidejének egy részét aktívan, mozgással töltse, ezzel is hozzájárulva saját és családja egészségéhez. A Coca-Cola Magyarország Testébresztő program az idei évben is változatos sportolási lehetőségeket nyújtó szabadidősport rendezvényeket támogat országosan, ahol minden érdeklődő talál magának megfelelő sportot, mozgásformát, távot.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!