Debreceni Jégvirág KSE

A Debreceni Jégvirág Korcsolyázó Sportegyesület célja a jeges sportágak népszerűsítése minden korosztály számára, korcsolyaoktatás és hobbi korcsolyázás tanfolyamok szervezésével. Az elsődleges célja versenyzők nevelése, felkészítése és versenyeztetése gyorskorcsolyában (short-track).

A Debreceni Jégvirág KSE (4031 Debrecen, Szoboszlói út 61/a) 2006 májusában kezdte meg működését. Az edzéseket a Debreceni Jégcsarnokban tartják. Versenyzőik a hazai és nemzetközi versenyken rendszeresen részt vesznek és jellemzően sikeresen szerepelnek.

Gyorskorcsolya edzésre olyan 6-12 éves gyermekek jelentkezését várják, akik már kezdő szinten tudnak korcsolyázni (páros lábon csúszás, két lábon kanyarodás…), és szeretnének rendszeresen sportolni, egy jó csapathoz tartozni. Száraz és jeges edzéseket tartanak. A száraz edzéseken képességfejlesztő gyakorlatokat és sportágspecifikus feledatokat végeznek a gyerekek.

A tanfolyami oktatásra szeretettel várják, 3 éves kortól a korcsolyázni vágyó gyerekeket. A 2017/18-as szezonban a kezdő gyermekeknek tanfolyami oktatást a 2-es Jégcsarnokban tartanak, heti 2-3-szori oktatási lehetőséggel.

Nyáron táborozási lehetőséget biztosítanak.

A 2018. évi Magyar Utánpótlás Bajnokságon az Egyesület versenyzői jól szerepeltek, mindenki javított az egyéni legjobb időeredményein! 
Junior F fiúknál Nagy János elhozta a bajnoki címet, míg a lányoknál Végi Liána a bronzérmet szerezte meg. 
Junior E fiú korosztályban Farkas Marcell a 6., Bhattoa-Buzás Amrit a 10. helyen zárt összesítésben.
 Junior D fiúknál Kókai Balázs a 4., Vízi Boldizsár a 8., valamint a junior C fiúknál Végi Dániel a 10. helyen végzett. 

Debreceni Jégvirág KSE

Jelentkezni lehet telefonon, e-mailben vagy személyesen az edzéseken Véginé Lengyel Anikónál:

  • telefonon – 30/276-0894 vagy 30/373-0573
  • e-mailen – aniko.kori@freemail.hu

További infó a jegviragkse.hu oldalon vagy a Facebookon.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!