A szervezettség, a sport és az egészség mindennapjainkat meghatározó témák, melyek nemcsak a jelenlegi helyzetben, hanem az év mindennapján meghatározó kereteket adnak az életünkhöz.

Ezek az értékek nemcsak a magánembereket kötik össze, hanem egyre több cég számára válnak egyre fontosabbá, így központi értékeiket is ezek köré építik. A Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. és a Pappas Auto között is ezen közös értékek jelentenek kapcsot, amelynek hála 2021 márciusában sikeresen kötöttük meg együttműködésünket. Ennek keretein belül a Pappas Auto egy Mercedes-Benz gépjárművet biztosít számunkra, amellyel stábunk mobilitását támogatja.

A Pappas Auto Magyarország elkötelezett híve a minőségi szolgáltatások nyújtásának, a környezetvédelemnek és az egészségmegőrzésnek, mely értékek szerves részét képzik a mi szervezetünk és a Mercedes-Benz márka alapértékeinek is, így most már közösen állunk ezen célok mögött és törekszünk arra, hogy a holnap még egészségesebb legyen.

A Pappas Auto-val közösen hiszünk a minőségi szabadidő eltöltésének fontosságában, és abban, hogy ehhez mindenki számára megfelelő eszközöket és lehetőséget biztosítsanak. A szabadidő és rekreációs tevékenységek fontossága a Covid-19 megjelenésével egyre inkább előtérbe került és felértékelődött, hiszen a fizikai egészségünk hatalmas befolyással bír a lelki egészségünkre is, a kettő kéz a kézben jár.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.