A szervezettség, a sport és az egészség mindennapjainkat meghatározó témák, melyek nemcsak a jelenlegi helyzetben, hanem az év mindennapján meghatározó kereteket adnak az életünkhöz.

Ezek az értékek nemcsak a magánembereket kötik össze, hanem egyre több cég számára válnak egyre fontosabbá, így központi értékeiket is ezek köré építik. A Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. és a Pappas Auto között is ezen közös értékek jelentenek kapcsot, amelynek hála 2021 márciusában sikeresen kötöttük meg együttműködésünket. Ennek keretein belül a Pappas Auto egy Mercedes-Benz gépjárművet biztosít számunkra, amellyel stábunk mobilitását támogatja.

A Pappas Auto Magyarország elkötelezett híve a minőségi szolgáltatások nyújtásának, a környezetvédelemnek és az egészségmegőrzésnek, mely értékek szerves részét képzik a mi szervezetünk és a Mercedes-Benz márka alapértékeinek is, így most már közösen állunk ezen célok mögött és törekszünk arra, hogy a holnap még egészségesebb legyen.

A Pappas Auto-val közösen hiszünk a minőségi szabadidő eltöltésének fontosságában, és abban, hogy ehhez mindenki számára megfelelő eszközöket és lehetőséget biztosítsanak. A szabadidő és rekreációs tevékenységek fontossága a Covid-19 megjelenésével egyre inkább előtérbe került és felértékelődött, hiszen a fizikai egészségünk hatalmas befolyással bír a lelki egészségünkre is, a kettő kéz a kézben jár.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!