Végre találkozhattunk a szerencsés nyertesekkel!

Végre találkozhattunk a szerencsés nyertesekkel, akiknek 1 éven át támogatjuk életmódváltását! Szuper szimpatikus, lelkes és nagyon motivált csapatot sikerült összeválogatnia szakértőinknek. Hamarosan egyesével is megismerkedhettek mindannyiukkal. Jövő héten elkezdik a laborvizsgálatokat, majd az orvosi felméréseket is elszánt életmódváltóink!

Ha szeretnéd nyomon követni átváltozásukat, csatlakozz csoportunkhoz!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.