Szeretnél focizni, de nem tudod hogyan és hol kezdj bele? Esetleg gyermekkorodban fociztál, de kénytelen voltál abbahagyni, mert nőként nem találtál magadnak csapatot? Nálunk elkezdheted, vagy folytathatod!

Izgalmas és szórakoztató feladatokkal várunk minden érdeklődő kislányt, lányt, nőt, anyukát kortól és tudásszinttől függetlenül!

Szeptember 18-ától elindul komplex Junior képzésünk, 3 sportággal: kézilabda, judo, futsal edzésekkel, ahová 6-10 év közötti sportolni vágyó lányok jelentkezhetnek.

A felnőttekre is gondolunk! 16 éves kortól várunk Titeket edzéseinkre! Lesz itt célbarúgás, dekázás és sok-sok meglepetés! Keressetek Minket a 97. számú sátornál! Merjetek velünk labdába rúgni!

Hajrá Amazonok!

Amazon Képzések:

Amazon Foci:
16 év feletti lányoknak, nőknek labdarúgó oktatás kiegészítve erőnléti és kapusedzésekkel. Mára stabilan 100+ játékos, legfiatalabb 17 éves, legidősebb 52. Tudásszintnek megfelelő 5 csoport. Edzések mellett 6-8 csapatos tornák szombat délutánonként. 50% labdarúgás és 50% közösségi élmény.Évközben több szabadidős program és három charity esemény. 
www.amazonfoci.hu

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.