Gyerekkel, aktívan

Örökös mozgás, jövés-menés. Iskola-munkahely-otthon-különórák, apa- és anyataxik logisztikai tervével. Hónapokra előre megszervezett programok, találkozók, versenyek, kirándulások. Nem vagyunk versenysportolók, nem nevelünk élsportoló gyerekeket…

…de lételemünk a sport, a természet, a kirándulás és az egészséges életmód (na jó, párszor egy Meki is belefér…). Szívesen próbálunk ki új dolgokat és viszünk túrázni kutyát és barátokat. Otthonunk a Pilis, a Börzsöny és Kemenesalja.

Ki ez az izgő-mozgó család?

Az Ovis: Szeptembertől iskolás, igazi vadóc Hölgy. Heti kétszer balett-edzésre jár, emellett sakkozik 2 éve. Szombat délelőttönként saját kedvtelésből a spártai gyerekedzésen kápráztat el mindenkit függeszkedés-tudásával. Igazi vízicsibe, járt úszni és a sznorkelezésbe is belekóstolt. Indult futóversenyen, teljesítménytúrán. Fáramászik, szeret bringázni, akadályokon átugrani, görkorcsolyázni, trambulinozni, szánkózni, jégkorcsolyázni.

Az Iskolás: 3. osztályos kis Mérnök. Heti kétszer judo-edzésen erősödik, hétvégén úszni jár. A spártai gyerekedzést is szereti. Nagy kedvence a bringázás, a foci és a korcsolyázás (görkorcsolya és jégkorcsolya). Úszik és sznorkelezik. Járt már saját lábon 2000 méteren, teljesítménytúrázott és körbetekerte a Velencei-tavat 6 évesen. Kerékpáros teljesítménytúrán tavaly volt először, idén is indul háromszor. A helyi cserkészcsapat tagja.

Apa: 40 felett, igazi sportember. Extrememan, Ironman, amatőr tereptriatlonos. Bringával jár dolgozni, még télen is. A montira esküszik, de szükség esetén aszfaltbetyárkodik. Hegymászó, sziklamászó, íjász. Kiváló úszó (Balaton-, Öböl- és Duna-átúszások) és aktív futó. Beac Maxi, Kinizsi 100 teljesítője, Pilis vándora cím birtokosa. Síel, de nagy szerelmévé inkább a sífutás vált.

Anya: Nem titok, 40 éves. A család logisztikai főmunkatársa. Görkorcsolyázik, jégkorizik, terepen fut, bringázik, íjászkodik. Pilis vándora cím birtokosa és mindig kitalál valami új kihívást, most épp a Kéktúrát, családostul is. Szereti a magas hegyeket, járt már a Himalájában és az Andokban is, természetesen Apával. Teljesítménytúrázik, akadályfut, via ferrátázik és ugrott már ejtőernyővel, repült már siklóernyővel.

A Családhoz tartozik még a Kutya: 4 éves berni pásztor, a kirándulások és túrák vezetője. Igazi hegyi eb és aktív családtag. A kerti futkosás mellett a rendszeres esti séta edzője. És még: Tengerimalacok és Halak, akiknek ellátása és gondozása is mozgásban tart minden családtagot.

Hát akkor mozogjunk együtt, gyerekkel, aktívan!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!