Hadd Fussak! közösségi futás a nők elleni erőszak megállításáért

November 25., vasárnap, 10:00–11:30, Budapest, Margitszigeti Futópálya.

Hadd fussak! Hadd menjek a dolgomra félelem nélkül! Mindannyiunk felelőssége, hogy egyértelművé tegyük, az erőszak elfogadhatatlan, bárki is követi el!

Sokan vagyunk édesanyák, akik a napi rutin mellett egy kis sportra vágyva csak a szomszédos utcákon tudjuk róni a köröket, vagy a közeli patakparton, erdőszélen. És sokan vagyunk anyukák, akik hajnalban indulunk otthonról, vagy késő éjszaka érkezünk haza munkába, munkából. Hidd el, várnak bennünket!

Gyere, csatlakozz hozzánk, fuss Te is a Nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján, NOVEMBER 25-én, hogy felhívjuk a figyelmét társainknak, vigyázzanak és figyeljenek ránk, segítsenek, ha bajba kerülünk!

Közösségi futásunkkal a települések vezetőit is kérjük, figyeljenek ránk, gondoljanak a fejlesztések tervezésekor az édesanyákra, lányaikra, párjukra:

  • Jobban kivilágított utcákat szeretnénk.
  • Működő térfigyelő kamerákat szeretnénk.
  • Polgárőröket szeretnénk.
  • Több figyelmet szeretnénk.

Ha egyetértesz megmozdulásunkkal, csatlakozz egyik közösségi futásunkhoz, amelyet a bejegyzések között találsz, vagy szervezz egyet lakóhelyeden, amihez csatlakozhatnak az érdeklődők! 
Egyéni vállalásod is számít!

Teljesítésed a Facebook-eseményhez rögzítsd az alábbi hashtag-ek valamelyikének használatával :
#haddfussak #runaway #eroszakmentes #eroszaknelkul

Mikor?
2018. november 25. 10.00 óra

Hol?
Margitszigeti futópálya, valamint az általad szervezett helyszínen

Találkozó:
2018. november 25-én 9.50-10.00-ig a Margitsziget Margit hídi bejáratánál

Indulás:
10.00 órakor 

Részvételed, illetve szimpátiád esetén kérlek, viseld a ruházatodon jól látható helyen a Facebook-eseménynél megosztott rajtszámot. Az esemény ingyenes.

Facebook-esemény →

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.