Hadd Fussak! – szimpatizáns közösségi futás

November 25., vasárnap, 9:00–10:30, Kecskemét, Csabay Géza krt. 7., Benkó Zoltán Szabadidőközpont.

A nők elleni erőszak megállításáért, a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapjához csatlakozva Kecskeméten is lehetősége lesz futni azoknak, akik nem tudnak részt venni a fő eseményen Budapesten, a Margitszigeten.

Tervezett táv: 7–10 km (2 vagy 3 nagy kör a Szabadidőközpont területén). 

Bárki csatlakozhat, nem a táv és a tempó a lényeg. Fussunk/kocogjunk együtt! Találkozó: 8:50-kor a Szabadidőközpont bejárata előtt. Indulás: 9 órakor.

Belépő sétálójegyet kell váltani (100 Ft), csak így lehet bejutni a Szabadidőközpont területére.

Facebook-esemény →

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.