Hihetetlen BL-hajrá: Liverpool-Tottenham finálé lesz

A liverpooli csoda után a Tottenham varázsolt Amszterdamban. Ez a BL-szezon soha nem látott izgalmakat produkál.

Liverpool-Tottenham döntőt rendeznek a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Az angolok 1-0-s hátrányból kezdték az elődöntő visszavágóját, amely Ajax találattal kezdődött.

Ezt követően a Tottenham átvette az irányítást, megnyerte a meccset 3-2-re, és 3–3-as összesítéssel, több idegenben lőtt góllal kiejtette a holland együttest.

A meccs hőse Lucas Moura volt, aki mesterhármast lőtt, az utolsó találatát a 96. percben szerezte.

BAJNOKOK LIGÁJA

ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

Ajax (holland)–Tottenham Hotspur (angol) 2–3 (2–0)

Gólszerző: De Ligt (5.), Zijes (35.), ill. Lucas Moura (55., 59., 96.)

Továbbjutott: a Tottenham, 3–3-as összesítéssel, idegenben szerzett több góllal.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.