Így végezd hatékonyan a kitörést

A kitörés az egyik legjobb comb- és farizomformáló gyakorlat, de persze csak akkor, ha helyesen csinálod. Bár alapgyakorlat, sokan mégis hibásan végzik. Összeszedtük neked 5 pontban a tökéletes kivitelezés titkait, hogy a lehető legjobb eredményeknek örülhess.

A kitörésnek számos fajtája létezik, mi most mégis az alapoknál kezdjük, a klasszikus előrelépős verzióval. Érdemes először ezt megtanulnod tökéletesen kivitelezni, aztán ha belejöttél, akkor kezdheted cifrázni.

  1. Előrefelé nézzenek a lábujjaid, mintha egy képzeletbeli egyenes vonalon állnál. Ha kifordítod a bokádat, akkor túlságosan nagy lesz a terhelés a térdeden.
  2. Mindig akkorát lépj előre, hogy mindkét térdednél nagyjából derékszög legyen, és semmiképpen ne legyen előrébb a térded a bokádnál.
  3. A hátul lévő térded minél inkább közelítsen a talajhoz, így a lehető legoptimálisabb terhelés esik az izmaidra.
  4. Ne lendületből lépj vissza a kiindulóhelyzetbe, hanem az izmaid megfeszítésével, erőből.
  5. A törzsed legyen függőleges, ne dőlj előre. Erre főként akkor kell figyelned, ha súllyal végzed a gyakorlatot, mert olyankor a legkönnyebb elkövetni ezt a hibát. Ha túlságosan előredőlsz, akkor szintén a térdeidet terheled túl.
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.


New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.