Gyermekkorunkban nem csinálunk mást, csak játszunk. Aztán, ahogy múlnak az évek, a napi rutin, a megélhetésért való küzdés, az élet „dolgai” elterelik figyelmünket az önfeledt játékról.

A Fair-way SE-nél a héten több alkalommal is összegyűlnek, hogy a pickleball-on keresztül újra átéljék a játék örömét. Újra megjelenjen az arcokon a már megtapasztalt gyermeki mosoly, az önfeledt nevetés, hangos röhögés, hiszen ez mindenkinek jár kortól, nemtől, mindentől függetlenül.

Miért a pickleball? A tenisszel szinte teljesen azonos mozgása miatt könnyen megtanulható. A tollaslabda méretű pálya miatt, sokkal könnyedebb, kevésbé megterhelő, mint a többi ütős sport. Emellett pedig rettentően fejleszti a reflexeket és a koncentrációt.

AZ ESEMÉNY TÁMOGATÓI

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.