Jégcsillag Sport Egyesület

A Jégcsillag Sport Egyesület célja a korcsolyasport megszerettetése mindenkivel, aki elmegy hozzájuk korcsolyázni, valamint Jégcsillagok nevelése a hazai korcsolyasportnak. Fő profiljuk az utánpótlásnevelés, versenyzők és élsportolók nevelése a legmagasabb szinten.

 

A Jégcsillag Sport Egyesület edzői azon dolgozik a mindennapokban, hogy aki náluk korcsolyázik, az sokat tanuljon, de közben jól érezze magát a csapatban, és mindig úgy érezze, hogy megérte edzésre menni.

Az utánpótlás csoportban 4-11 éves gyermekek korcsolyaoktatásával foglalkoznak. Az edzésekbe bármikor be lehet kapcsolódni, tudásszinttől függetlenül. Az órák alatt a gyermekeket két csoportra osztják: kezdő és haladó csoportra.

Minden korosztály számára, minden szinten biztosítanak korcsolyatanulási lehetőséget.

Jégcsillag Sport Egyesület

Szakágak:

  • műkorcsolya;
  • szinkronkorcsolya.

Edzők:

  • műkorcsolya – Tokaji-Kulcsár Zsófia és Tóth Zoltán;
  • szinkronkorcsolya – Gulyás Erika és Sárközi Bettina.

Edzések: Vasas Jégcentrum – 1046 Budapest, Homoktövis u. 1.

Jégcsillag Sport Egyesület • email:  jegcsillagse@gmail.com • tel.: +36309907182 • www.jegcsillagse.hu

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.