Jó jelek! A különböző jogszabályi változtatásoknak és a szakmai összefogásnak köszönhetően megtorpant a magyar gyerekek körében a túlsúlyosok aránya – erről az egészségügyért felelős államtitkár beszélt egy szakmai konferencián.

Horváth Ildikó azt mondta, például a mindennapi testnevelés bevezetésével, a közétkeztetést érintő menzareformmal sok olyan dolgon lehetett változtatni, aminek pozitív hatása már érzékelhető – olvasható a pozitív hír, amely gyakorlatilag szinte minden hírportálon megjelent. Azt már csak én teszem hozzá, hogy mindez sokkal jobb lenne, ha a gyerekek mikrokörnyezetében is komolyan gondolnák azt, hogy a táplálkozás mellé rendszeres és tudatos sportolást is társítani kell. Persze ebben a szülőknek kulcsszerepük van (lenne). Nem érdemes várni senkire és semmire kedves szülők! Az, hogy a te gyerekeid mennyire lesznek egészséges felnőttek, az nagymértékben függ tőled (is). Ne simulj bele a nagy átlagba!  

A Nagy Sportágválasztó, az Ötpróba-mozgalom évről évre rengeteg programot kínál, de természetesen számos szabadidősporttal foglalkozó verseny és esemény rendezője is igyekszik felhívni a figyelmed arra, hogy mozognod kellene. Rendszeresen. Helyetted, helyettetek senki sem fog sportolni…

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.