A Mercedes-Benz hosszú távra tervez: évek óta teszi kényelmesebbé az élsportolók közlekedését. Most a szabadidősportok felé is nyitnak, mert hisznek abban, hogy a jövő bajnokai a jelenleg hobbiból sportoló fiatalok közül kerülnek majd ki. Idén a Vizesgála főszponzorai között üdvözölhetjük a vállalatot.

Mercedes Világszínvonal Magyarországról nevű programja keretében 2012 óta támogat több, nemzetközi szinten is kiemelkedő teljesítményt nyújtó hazai sportszövetséget – többek között a Magyar Kajak-Kenu Szövetséget és a Magyar Vívó Szövetséget. A jövőben a profi sport mellett a szabadidős mozgás népszerűsítése felé is fordulnak, bízva abban, hogy azokból a gyermekekből lesznek végül kiemelkedő sportolók, akik ma még talán el sem tudják dönteni, hogy mely mozgásformába fektessenek energiát.

Az új törekvés egyik lépcsőfoka a Halloween Run felkarolása volt: a futóversenyen a résztvevők bemelegítéséhez egy Mercedes platója szolgáltatta a „színpadot”. Emellett azonban a Mercedes-Benz nagyobb ívű projektekben is gondolkodik: a cég idén hosszú távú együttműködési szerződést kötött a Nagy Sportágválasztó szervezőivel, melynek keretében a november 25-én, 46 olimpiai, világ- és Európa-bajnok részvételével megrendezett Vizesgála logisztikáját könnyítik meg.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.