Kanadai tornát nyert az U16-os hokiválogatott

Veretlenül lettek csoportgyőztesek, nagy különbségű győzelmeket is arattak a a Richmond International Bantam Midget tornán. A döntő lett a legszorosabb, de végül azt is behúzták a srácok, Schlekmann Márk a hosszabbításban szerezte a meccs egyetlen gólját.

Érdekesség, hogy a döntőbeli ellenfél volt a magyar csapat első ellenfele is a kanadai tornán. Az első csoportmérkőzésen 3-1 volt ide, ami a második legszűkebb győzelme volt a magyar U16-os válogatottnak (a döntőbeli 1-0 után), a többi mérkőzést sokkal nagyobb arányú különbséggel nyerték.

Az eredményekből következik, hogy veretlenül lettek csoportelsők, a döntő viszont hamisítatlan döntő volt, hol az egyik, hol a másik csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, de a kapusok is jó napot fogtak ki, így a döntés a hosszabbításra maradt, ahol egyetlen gól esett. A találat a mérkőzés folyamán többször is helyzetbe kerülő Schlekmann Márk nevéhez fűződik.

Gratulálunk a csapatnak!

A torna mérkőzései
Magyarország– Moose Jaw Generals: 3-1
Magyarország – Prince George: 9-0
Magyarország – Mission 10-1
Magyarország – Everett: 6-2
Magyarország – Prince George: 7-2
Magyarország – Moose Jaw Generals: 1-0

Forrás: Magyar Jégkorong Szövetség

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.